5 trendów na polskim rynku sushi
#1 Bezsprzecznie rządzą futomaki na wypasie (około 50 zł za 6-8 kawałków) w autorskiej wersji sushimasterów, ale nam ten amerykański…
#1 Bezsprzecznie rządzą futomaki na wypasie (około 50 zł za 6-8 kawałków) w autorskiej wersji sushimasterów, ale nam ten amerykański…
Desery chè smakują najlepiej podczas oberwania chmury – ta mieszanka gorąca i potoków wody nadaje wietnamski klimat każdemu miejscu ;)…
Surowe sajgonki, spring rollsy, summer rollsy, nem cuốn, gỏi cuốn – to wietnamskie danie nie jedno ma imię, ale najważniejsza…
Jeśli myśleliście, że wietnamska rewolucja kulinarna się wyprztykała to jesteście w błędzie! W warszawskich lokalach To To Pho nie tylko…
Dziecko w restauracji to temat, który wzburza serca i umysły wielu Polaków. Zapominamy jednak, że w stosunkowo nowej dla nas…
Jeśli siedząc nad miską gorącego phở zastanawialiście się dlaczego Waszej zupie brakuje głębi smaku, to odpowiedź jest prosta – za…
Warszawska Wola to inny stan świadomości. I chociaż dzielnica ta zmienia się wraz z kolejnymi warstwami nowych tynków, asfaltowych nawierzchni…
Otwieracie menu w azjatyckiej restauracji i macie problemy z wymówieniem nazw dań? Nie wiecie dlaczego w Waszym ulubionym ramenie pływa…
Oj, zawrzało od emocji, kiedy pojawiło się nowe phở i kimchi w mieście! Kulinarni puryści omijają Fokim szerokim łukiem, ale…
Zieleń wybuchła, wszystko kwitnie, a ja mam wrażenie, że opętani ideą sezonowości paradoksalnie co roku odgrzewamy stare kotlety. Jak szparagi…